Gå till innehåll
Biathlon Östersund
Biathlon Östersund

Träningsmöjligheter under världscupperioden

Åkare på skidor i landslagsdräkt, bara benen visas

Vi går nu in i en intensiv period med många världscuptävlingar på stadion och därmed begränsad tillgång till träningsmöjligheter på stadion.

Glädjande nog har vi fått en otroligt fin vinter med möjlighet att åka skidor utanför stadion och världscupspåren då våra träningsaktiviteter kommer att behöva anpassas. Från måndag 20 november till och med söndag den 10 december är INGEN träning/åkning tillåten på stadion eller i världscupspåren (3:an tillåten). Under den tiden är även parkeringen avstängd.
Arcturaparkeringen är tillgänglig med undantag för tävlingsdagarna.

I vanlig ordning kommer respektive grupps tränare att informera om vilken träning som gäller och vart i våra Messengergrupper

Förhoppningen är att kunna erbjuda skytteträning någon av kvällarna under perioden 4-6/12.
Då kan skytte komma att tillåtas på vallen, dock ej i kombination med skidåkning då stadion under denna tid är under omvandling till längdåkningstävlingar. Parkering för dessa kvällar är hänvisad till Arctura, alternativt de stora parkeringarna på andra sidan Litsvägen.

Var uppmärksam på att förändringar kan komma att ske beroende på hur arbetet med ombyggnation på stadion mellan skidskytte- och längdtävlingarna fortlöper

 

Publicerad: 2023-11-17

Senast uppdaterad: 2023-11-17

Författare: Elisabeth Richardsson